NEWSLETTER ACF DELEGATION DE BELGIQUE ET DU LUXEMBOURG
3
apr
NIEUWSBRIEF ACF-DELEGATIE VAN BELGIË EN LUXEMBURG
Beste vrienden van de Academie,
De pandemie is nog steeds niet voorbij en heeft nog steeds gevolgen voor u in uw bedrijf en in uw dagelijkse leven.
In deze moeilijke tijden, de leden van het bureau en ikzelf, denken we regelmatig aan alle professionals, hun teams, hun families die door deze crisis kampen.
Vanwege deze pandemie hebben we alle demonstraties die gepland waren voor het jaar 2020 moeten annuleren.
Onze delegatie is echter nog steeds actief en onze leden zijn aanwezig op verschillende evenementen zoals inducties in november 2020, jury in de ITQI-tests in december 2020 en maart en mei 2021, bij de jury van de Emile Gryson-school voor de eindexamens. Van het jaar in maart 2021 en mei 2021, nu als partner en voorzitter van de nationale wedstrijd van Beste Belgische Ecailler op 22 maart 2021 in Tour & Taxis.
Op initiatief van het Emile Gryson Institute zullen voor de zesde professionele en technische stage van 26 april tot 7 mei 2021 stages "anders" worden georganiseerd op de school waar verschillende leden van de Academie hun knowhow zullen aanbieden aan studenten en hun leraren.
Al deze genoemde activiteiten vindt u op onze website www.acfbenelux.be.
Ik nodig u uit om onze site te bezoeken waar regelmatig andere informatie wordt geplaatst.
Helaas kunnen we voor het jaar 2021 geen vaste data voorzien voor onze nieuwe evenementen.
Desondanks willen we ons volgende galadiner en onze introducties in 2021, die zullen plaatsvinden in de Luxembourg Hotel and Tourism School in Diekirch, voortzetten. De datum hangt af van het einde van deze pandemie.
Wacht even, deze crisis zal voorbij zijn en we zullen veel plezier hebben om elkaar te zien.
De leden van het bureau en de commissie wensen u een fijne dag.
Zorg voor jezelf.
Dominique Michou
Voorzitter van de Culinaire Academie van Frankrijk
Delegatie van België en Luxemburg