Nicholas Tsiknakos
Info
Opleidingen
- 1999 University School Luzern
- 1995-1997 Le Monde Hotelfachschule Athens
- 1997 Degree of the Culinary Art School in the Army
Stages
- 1995-1997 Grand Bretagne Hotel 5* Leading Hotels of the World
- 1997-1999 Hotel Hilton Inn Athens 5* garde manger en saucier
Bio
Nicolas Tsiknakos, chef-kok in The Avenue
De in Griekenland geboren Nicolas werks al elf jaar in Brussel na zijn studies in Zwitserland en zijn lange carrière met één Michelin-ster, hij scoorde ook een 16 bij de gastronomische expert, Gault & Millau. Hij begon zijn carriere bij BeLella in de Be Manos en daarna bij Kolya Restaurant bij Manos Premier, daarna werkte hij meer dan acht jaar voor 5-sterrenhotels, voordat hij bij Da Mimmo Restaurant by Villa Loraine Group, ging werken. Meilleur ouvrier de Suisse in 2005, Gouden Chef van het jaar in Griekenland in 2008, Maitre Cuisinier de Belgique lid van de Chaine des Rottiseurs Belgium en lid van de Academy Culinaire Francais Eurotoque Belgique, zijn lange curriculum wordt alleen geëvenaard door de opvallende finesse van zijn gerechten. Met een Frans-Belgische keuken en zijn mediteranese hints, is Nicolas hier om uw bezoek aan The Avenue onvergetelijk te maken. Hij staat altijd dicht bij zijn klanten, hij zal u een andere manier laten ontdekken om voedsel te proeven met een menu dat speciaal is ontworpen om te genieten van de beste smaken van de mediteranese gastronomie met behulp van lokale Belgische producten. Onze Chef-kok heeft ook enkele verrassingen voor u, te beginnen met een zakenlunch, elke week bereidt Nicholas een nieuw menu met keuze uit twee of drie gangen voor wie zin heeft in een lekkere en snelle lunch. Tijdens de zomer hebt u de kans om te genieten van een heerlijke barbeceu op het fantastische terras van The Avenue, onder een stralende zon!
Recepten
Geen recepten