Yosuke Suetsugu
Opleidingen
- Promotie bij Takanawa Highschool in Tokio 1966-1967.
- Promotie bij Hattori Nutrition College in Tokyo 1968.
Stages
- Barman bij Umeya Amarie bon Restaurant/Pâtisserie in Tokyo 1966-1967.
Restaurants
- Sous-Chef bij Fujita Food Service in de afdeling Japanse keuken 1974-1977.
- Keuken Chef bij Tagawa in Brussel 1977-2005.
- Chef-Eigenaar van Nonbe Daigaku in Ixelles 2007-...
Werk
- Keuken Commis bij Rantei gastronomisch en Japanse keuken in Tokio Tsukiji 1968-1971 1972-1974.
- Keuken Commis bij Rest Jun Japanse keuken ter hulp voor een opening in Parijs 1972.
Bio
1982 Goud behaald voor de dekoratie op Expo Gastro in Luxemburg.
2014 Erkenning en een prijs ontvangen door het Japans Ministerie van Landbouw.
2015 Cool Japan Ambasador benoemd door het Japans Ministerie van Landbouw.
2016 Benoemd Chevalier de l'ordre de Léopold II.
Recepten
Geen recepten