Receptie 14 juli 2018
Académie Culinaire de France de Belgique et du Luxembourg en Coup de Pates hebben aktief twee standen geanimeerd op de receptie van de Franse Nationale Feestdag op 14 juli 2018.
Het event ging door in BOZAR BRUSSEL, er waren 2500 uitgenogdigen.
Onze Voorzitter Dominique Michou, Roland Taïs, Eric Couvreur, Ghislain Vanneste en Olivier Pitcho medewerker Belgagel hebben van 18u30 tot 22u30 een waaier aan koude en warme hapjes klaargemaakt.
Dit jaar hebben wij show cooking gedaan.
Het event was een groot succes en de uitgenogdigen waren onder den indruk van de realisatie betreffende de degustaties.
De receptie was een organisatie van den Ambassade de France in Brussel.
Mevrouw den Ambassadeur heeft den Académie en Coup de Pates bedankt en lof gegeven voor de medewerking.
Wij danken iedereen voor de collaboratie aan den Académie.
De Voorzitter Dominique Michou.
Alle foto's © 2017 Académie Culinaire de France - Délégation Benelux